Csomagajánlataink

 

Kedves Érdeklődők!


2019-ben is színes, programokkal teli csomagajánlatokkal várjuk Önöket!
Csomagajánlatainkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy Mindenki megtalálja a kedvére valót. Így vannak pihenést szolgáló ajánlataink, és vannak kirándulással teli ajánlataink is.Bízunk benne, hogy Ön is megtalálja a kedvére valót!

(az oldalmenüben tud a kiválasztott ajánlatra lépni)

 

Töltsék belföldi szálláson a gyermeknapot!

A gyermeknap a gyerekek számára legalább olyan izgalmas, mint a karácsony vagy a születésnapjuk. Miért ne járna nekik egy kis szórakozás, vidámság, izgalmak, kalandok május utolsó hétvégéjén?

Látogasson el családjával fogadónkba, és ajándékozza meg a csemetét egy élménydús gyermeknapi kirándulással! Igényes és színvonalas belföldi szállást kínálunk, amivel a szülők is maradéktalanul meg lesznek elégedve. Sokorópátkai fogadónkban a gyerekek és a felnőttek is megtalálják a számításaikat, mert sokféle programot és igazán autentikus környezetet biztosítunk vendégeinknek.

Fogadónk területén minden család megismerkedhet azzal, hogy milyen az igazi vidéki élet, hogyan zajlik a nap egy tanyán. Milyen állatok élnek a ház körül, milyen teendők köthetők hozzájuk, akár még lovagolni is lehetőség van. Túrázás, játszótér és gyerekmedence, masszázs és finn szauna, pezsgőfürdő és lovaskocsi túra. A gyerekek egészen biztosan élvezni fogják ezt a felejthetetlen gyereknapot, de a szülők is megtalálják a nekik való programokat belföldi szállásunkon!

Keressen minket elérhetőségeinken, és foglaljon szobát gyermeknapra belföldi szállásunkon!

 

 

Elérhetõségek
Szállásfoglalás és érdeklődés
Pinezitsné Hankó Lilla:06-20-389-1323
E-mail:soklofog@t-online.hu
Étterem
Telefon: 0696 549-002
Telefon: 0620 577-4187