Panziónk

 

Panziónk családias hangulata elsősorban segítőkész személyzetünknek köszönhető, de nagyban hozzájárul ehhez panziónk belső szerkezete is. A lambéria burkolat, a cserépkályhák melege mind-mind az otthon hangulatát árasztják.

Panziónk 17 szobája két szinten található.

Szobatípusaink:

  • Kétágyas szobák:    10 db kétágyas szobánk az első emeleten található. Szobáink mindegyike különágyas, melyekből igény szerint tudunk franciaágyas szobát kialakítani.

  • Classic tetőtéri kétágyas szoba:    a tetőtérben 2 db kisebb alapterületű kétágyas szobánk van.

  • Tetőtéri háromágyas szoba:       háromágyas szobánk a tetőtérben található. A nyári hónapokban mobilklíma teszi kellemessé a szoba hőmérsékletét

  • Tetőtéri családi szoba:        családi szobáink két légterű szobák, melyeknek közös előterük és fürdőszobájuk van. Tetőtéri családi szobánk mindegyik szobája rendelkezik mobilklímával.

  • Erkélyes családi szobák:        az első emeleten található családi szobáink, szintén két légterű szobák, közös fürdővel és előtérrel. 4 ágyas családi szobáink  első szintünkön találhatók, mindegyik rendelkezik erkélyekkel.

Foglaljon online szobát most!

Szobáink felszereltsége:

  • LED TV                      

  • Telefon

  • korlátlan WIFI elérés

  • Fürdőszoba

  • Minibár

 

Gyermekek részére tudunk biztosítani fürdetőkádat, hálós babaágyat, illetve éttermünkben etetőszéket.

Közkedvelt része panziónknak társalgónk, melyet az első szinten rendeztünk be a közös beszélgetések, játékok helyszínéül.

 

A szállás mellé Vendégeinknek lehetőségük van különböző ellátást igényelni. Így lehetőség van félpanziós vacsorára és teljes ellátásra. Ha valaki mégsem szeretne ezek közül választani, akkor éttermünk az év minden napján 8-22 óráig rendelkezésükre áll.

 

 

Szobáinkat érkező Vendégeink 14 órától tudják elfoglalni, illetve a távozás napján 10 óráig tudjuk biztosítani részükre.

Foglalásainkra (kivéve a szilvesztert) előleget nem kérünk.

 

Télen is szükség van a pihenésre! Kapcsolódjon ki győri panziónkban!

Télen is szükség van a pihenésre! Kapcsolódjon ki győri panziónkban! Legyen szó a munkavégzésről vagy az egyszerű házimunkáról a téli időszakban, az embereket a teendők elvégzése sokkal jobban megviseli, mint tavasszal vagy nyáron. Mivel ebben az időszakban sokkal fáradékonyabbak és feszültebbek vagyunk, a test és a lélek szinte vágyakozik a tartalmas pihenésért. Ha Ön tisztában van a határaival és nem szeretné kínozni magát mentálisan vagy fizikailag, kapcsolódjon ki télen is, otthonától távol, ehhez pedig válassza győri panziónkat!

Győri panziónk csendes, nyugodt, tájvédelmi környezetben található, így biztos lehet abban, hogy pihenését semmi nem fogja megzavarni. Erről természetesen mi is gondoskodunk, kényelmes szobáinkkal, kényeztető szolgáltatásainkkal.

Ha már kellően kipihente magát győri panziónkban, akkor sem hagyjuk, hogy unatkozzon, gazdag programajánlatot biztosítunk, amik minőségi szórakozási lehetőségeket jelentenek a nyomasztó, téli időszakban is.

Töltődjön fel győri panziónkban télen is! A szobafoglaláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

 

 

Szeretettel várjuk Önöket!

 


 

Elérhetõségek
Szállásfoglalás és érdeklődés
Pinezitsné Hankó Lilla:06-20-389-1323
E-mail:soklofog@t-online.hu
Étterem
Telefon: 0696 549-002
Telefon: 0620 577-4187