Szolgáltatások

 

Az elmúlt években folyamatosan bõvítettük szolgáltatásaink sorát, annak érdekében, hogy Mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt.
Amennyiben Ön pihenésre vágyik, ajánljuk kényeztető szolgáltatásainkat, ám ha inkább aktívan szeretne kikapcsolódni és megfeledkezni a hétköznapok problémáiról, számos sportolási lehetőség közül választhatja ki azt, amihez a leginkább kedve van.


Sportolási lehetőségek:
 

Legyen Ön teljesen kezdő lovas, vagy túra lovas, mindkét esetben lehetősége van erre a kellemes időtöltésre. Míg a kezdõ lovasok fedeles lovardánkban és füves karámjainkban sajátíthatják el a lovaglás alapjait oktatóink segítségével, addig a haladó lovasokat csodás terepek várják a  Sokorói dombok lankáin.

                                                                    

 

 

szálláshely, fogadó

  • Asztalitenisz, foci, tollas, röplabda

  • Túrázás a Sokorói dombokon

  • Lovaskocsi túra

Kényeztesse Magát!

  • Finn szauna               
  • Pezsgőfürdő
  • Masszázs
  • Kültéri gyermek és felnőtt medence

 

Szolgáltatásaink gyermekeknek:

 

Szállóvendégeink részére a medencék és a sporteszközök használatát ingyenesen biztosítjuk, továbbá 8 év alatti gyerekeket ingyenesen lovagoltatunk (sétáltatás)

 

Különleges hétvége az egész családnak!

 

Itt az ősz, vagyis elkezdődött az iskola, és a munkahelyeken is sokkal feszítettebb a tempó. A monoton hétköznapok meglátszanak közérzetünkön, és ez befolyással van a teljesítményünkre is, ez pedig a családunkra is kihathat.


Intsen búcsút a szürke hétköznapoknak, és kapcsolódjon ki nálunk!
A Sokoró Fogadó kifejezetten családias, otthonos környezettel várja a pihenni vágyó családokat. Az aktívabb és a passzívabb pihenésre vágyók is megtalálják a nekik valót, akik pedig inkább csak feküdnének és kényelmesen úsznának, azoknak rendelkezésére áll kültéri medencénk, pezsgőfürdőnk vagy finn szaunánk.

Rengeteg aktív szórakozást is nyújtunk, a lovaglástól a ping-pongozásig, aki pedig úgy érzi, hogy bejárná a Sokoró Fogadó közelében található látványosságokat, induljon családi túrázásra!

 

Ön is szeretne kikapcsolódni, és maga mögött hagyni néhány napra a stresszes hétköznapokat? Nálunk garantáltan feltöltődik majd! Nézzen szét szolgáltatásaink és ajánlataink között és foglaljon szállást még ma!

 

Jó szórakozást kívánunk!